JavaScript is disabled. Please enable to continue!
Suomi - Suomalainen

Evästeilmoitus

Kiitos, että vierailet sivustollamme.

1. Rekisterinpitäjän tiedot

Tämän verkkosivuston ensimmäisen osapuolen evästeiden avulla saatujen tietojen hallinnasta vastaava (jäljempänä "rekisterinpitäjä" tai "Eurofins" tai "me") on Eurofins-oikeushenkilö, jonka verkkosivustolla vierailet parhaillaan (lue lisää "yhteystiedot"-osiosta). Täydellinen luettelo Eurofins-oikeushenkilöistä yhteystietoineen löytyy seuraavasta linkistä: https://www.eurofins.com/contact-us/group-directory-pdf/

Tässä evästeilmoituksessa kerrotaan, kuinka Eurofins käsittelee kaikkia sinulta seurantatekniikoiden, kuten evästeiden, verkkojäljitteiden tai pikseleiden, avulla keräämiään tietoja ja annetaan sinulle tietoa näistä seurantatekniikoista ja erityisesti evästeistä. Näiden tietojen tarkoituksena on antaa sinulle parempi käsitys siitä, mitä evästeet ovat ja mikä merkitys niillä on vierailullesi verkkosivustollamme. Eurooppalainen lainsäädäntö edellyttää, että kaikki evästeitä käyttävät sivustot varmistavat, että olet tietoinen tästä ja annat nimenomaisen luvan kerätä ja tallentaa evästeiden avulla kerättyjä tietoja.

Jos sinulla on kysyttävää tästä evästeilmoituksesta, jos haluat lähettää henkilökohtaisia tietojasi koskevan pyynnön tai ottaa yhteyttä tietojasi hallitsevan oikeushenkilön tietosuojavastaavaan (Eurofins-oikeushenkilöt, jotka ovat nimenneet tietosuojavastaavan tietosuojalakien edellyttämällä tavalla), ota meihin yhteyttä yhteyspisteemme kautta:

cookies@eurofins.com

2. Mitä tietoja Eurofins kerää minusta?

Eurofins voi hankkia sinusta tietoja, kun käytät tätä verkkosivustoa.

Tietoja, joita keräämme sinusta, ovat mm.

  • henkilöllisyytesi (kuten IP-osoite)
  • laitteen tapahtumatiedot, kuten selaimen tyyppi ja kieli, pyyntösi ajankohta sekä viittaava URL-osoite
  • asetuksesi, kuten kieliasetukset, verkkosivuston ilmoitukset tai hälytykset
  • sijaintisi
  • mitä sisältöä katselet tai millä sivuilla vierailet
  • hakukyselyt, joita teet sivustohaun avulla.

3. Miten Eurofins kerää tietoja minusta?

3.1 Kuinka evästeitä hallitaan?

Voit hallita tai poistaa evästeitä vapaasti. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Jos toimit näin, saatat kuitenkin joutua säätämään joitain asetuksia manuaalisesti aina, kun vierailet sivustolla, ja jotkin palvelut ja toiminnot eivät ehkä toimi.

Lue lisää evästeistä, verkkojäljitteistä, pikseleistä tai muista vastaavista tekniikoista ja miten voit poistaa ne käytöstä selaimellasi osoitteessa https://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies.

Voit helposti hyväksyä tai hylätä kaikki tämän sivuston evästeet, verkkojäljitteet tai pikselit säätämällä asetuksiasi kullakin Eurofins-verkkosivustolla olevasta ""-linkistä.

3.2 Keräämme tietoja sinusta seurantaparametrien avulla

Käytämme myös skriptejä ja komponentteja (kuten esim. JavaScript-koodi) verkkosivujen luomiseen ja tietokoneprosessien automatisointiin. Voit poistaa skriptit, kuten JavaScriptin, käytöstä selainasetuksistasi.

Voimme myös käyttää ETagia, joka on HTTP-protokollan otsikkokenttä, jonka ensisijainen tehtävä on vahvistaa verkkosivun välimuisteja ja mahdollistaa tehokkaampi selaaminen. Sitä on käytetty myös evästeen kaltaisiin tarkoituksiin.

3.3 Keräämme tietoja sinusta kolmansien osapuolien kautta

Käytämme Google Analytics in kolmannen osapuolen yleisötietoja, kuten ikää, sukupuolta ja kiinnostuksen kohteita, voidaksemme tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka keräävät tietoja verkkotoiminnastasi, koska tarkoituksenamme on tarjota kiinnostuksesi ja mieltymystesi mukaista mainontaa. Saatat esimerkiksi nähdä tiettyjä mainoksia tällä tai jollain muulla verkkosivustolla, koska meillä on sopimus Googlen ja muiden vastaavien yritysten kanssa kohdistaa mainoksemme itse keräämiemme tai näiden yritysten keräämien tietojen perusteella, mukaan lukien tiedot, jotka on kerätty automaattisin keinoin (kuten evästeillä ja verkkojäljitteillä). Nämä yritykset käyttävät myös automaatiotekniikkaa tietojen keräämiseen, kun napsautat mainoksiamme, mikä auttaa seuraamaan ja hallitsemaan markkinointitoimintamme tehokkuutta.

Voit hyväksyä kolmannen osapuolen mainosverkostojen automaattisen tiedonkeruun kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöityjen mainosten näyttämiseksi tai kieltäytyä siitä käymällä kuluttajien kieltäytymissivulla, jossa on käyttäytymiseen perustuvan mainonnan itsesääntelyperiaatteet, osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/. Voit lisäksi muokata Google Display -verkoston mainosten asetuksia tai poistaa ne käytöstä osoitteessa http://www.google.com/ads/preferences/. Koska nämä kieltäytymis- ja asetustenhallintasivut on kohdistettu sille selaimelle, jolla niitä käytetään, ja koska Eurofins ei hallinnoi kyseisiä sivuja, emme voi suorittaa valintatoimintoja puolestasi.

4. Mitä perusteita käytätte henkilötietojeni käsittelyssä?

Käytämme evästeitä ja käsittelemme evästeiden avulla kerättyjä tietojasi antamasi suostumuksen perusteella. Voit peruuttaa suostumuksesi kokonaan tai osittain milloin tahansa säätämällä asetuksiasi jokaisella Eurofins-verkkosivulla olevasta ""-linkistä.

5. Kenelle henkilötietoni siirretään?

Henkilötietosi voidaan siirtää mille tahansa Eurofins-tytäryhtiölle (näet ne osoitteessa https://www.eurofins.com/). Emme myy tai muuten paljasta verkkosivustollamme vierailevien henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi kuten alla on kuvailtu:

  • luotettaville yrityksille tai henkilöille, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme ohjeidemme ja sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisesti
  • palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluja puolestamme
  • yrityksille, organisaatioille tai yksityishenkilöille Eurofinsin ulkopuolella, jos meillä on hyvä syy uskoa, että tietojen saanti, käyttö, säilyttäminen tai paljastaminen on kohtuudella välttämätöntä seuraavista syistä:
    • sopimusehtojen täytäntöönpano
    • sovellettavan lain, asetuksen, oikeusprosessin tai toimeenpanokelpoisen valtiovallan vaatimuksen täyttäminen
    • petosten, turvallisuusongelmien tai teknisten ongelmien havaitseminen, estäminen tai käsitteleminen
    • Eurofinsin, käyttäjiemme tai laajan yleisön oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojeleminen lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla.
  • sääntely- tai lainvalvontaviranomaisille, jos uskomme vilpittömästi, että laki velvoittaa meidät paljastamaan tiedot rikosten selvittämisen tai verojen tai tullien keräysten yhteydessä; noudattaaksemme sovellettavaa lakia tai toimivaltaisen tuomioistuimen määräystä; tai oikeudellisten toimien yhteydessä
  • kolmansille osapuolille sulautumisen, hankinnan tai konkurssin yhteydessä, jos myymme tai siirrämme liiketoimintamme tai omaisuutemme kokonaan tai osittain (myös konkurssin kautta).

6. Siirretäänkö tietoni Euroopan unionin ulkopuolelle?

Henkilötietosi voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle, jos jokin edellä mainituista vastaanottajista sijaitsee EU:n ulkopuolella, ja vain maihin, joiden osalta

7. Mitä oikeuksia minulla on henkilötietoihini?

Sinulla on oikeus

  • päästä tietoihisi
  • korjata tietojasi
  • rajoittaa tietojesi käsittelyä
  • peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla
  • poistaa tietosi.

Voit lähettää asiaa koskevan pyynnön tässä evästeilmoituksessa mainitun yhteyspisteemme kautta. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus vastaavalle kansalliselle tietosuojaviranomaiselle, jos näitä oikeuksia loukataan. Katso yhteenveto kansallisista tietosuojaviranomaisista seuraavasta linkistä: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

8. Linkit muihin sivustoihin

Tarjoamme linkkejä muihin verkkosivustoihin avuksesi ja tiedoksesi. Jos seuraat tällaisia linkkejä, tätä evästeilmoitusta ei enää sovelleta. Nämä verkkosivustot voivat soveltaa omia tietosuojailmoituksiaan tai käytäntöjään, jotka suosittelemme tarkistamaan, jos vierailet linkitetyillä verkkosivustoilla. Emme ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä tai niiden käytöstä.

9. Muutokset tähän evästeilmoitukseen

Ymmärrämme, että avoimuus on jatkuva vastuu, joten tarkistamme tämän evästeilmoituksen säännöllisesti. Päivitämme tätä evästeilmoitusta jatkuvasti verkkosivustollamme, joten pyri lukemaan tai tulostamaan se, kun vierailet sivustollamme (versionumero on tämän evästeilmoituksen oikeassa yläkulmassa).