JavaScript is disabled. Please enable to continue!
Norge - Norsk

Informasjonskapsel-erklæring

Takk for at du besøker nettstedet vårt.

1. Kontrollinformasjon

Den behandlingsansvarlige for all informasjon som er innhentet ved bruk av førsteparts informasjonskapsler på dette nettstedet (heretter kalt "kontrolleren" eller "Eurofins" eller "vi") er Eurofins juridiske enhet hvis nettside du besøker (vennligst bla til "kontaktseksjonen" for detaljer. Hele listen over Eurofins juridiske enheter med kontaktinformasjon er tilgjengelig under følgende lenke: https://www.eurofins.com/contact-us/group-directory-pdf/

Denne informasjonskapseler-klæringen angir grunnlaget for at alle personopplysninger som Eurofins samler om deg gjennom sporingsteknologier som informasjonskapsler, web-beacons eller piksler, vil bli behandlet av Eurofins, og gir deg informasjon om disse sporingsteknologiene og spesielt om informasjonskapsler. Denne informasjonen er ment å gi deg en bedre forståelse av hva informasjonskapsler er, og hvilken rolle de spiller i besøk på nettstedet vårt. Europeisk lovgivning krever at alle nettsteder som bruker informasjonskapsler, sikrer at du er godt informert om dette og at du gir uttrykkelig tillatelse til å samle inn og lagre informasjon som innsamlet ved bruk av informasjonskapsler.

Hvis du har spørsmål angående denne informasjonskapsel-erklæringen, hvis du vil sende inn en forespørsel om personopplysningene dine, eller kontakte det respektive personvernombudet for juridisk enhet som har kontroll over informasjonen din (for Eurofins juridiske enheter som oppnevnte Data Protection Officer som påkrevd i henhold til de respektive databeskyttelseslovene), vennligst kontakt oss via vårt dedikerte kontaktpunkt:

cookies@eurofins.com

2. Hvilke personopplysninger kan Eurofins innhente om meg?

Eurofins kan innhente personopplysninger om deg når du bruker dette nettstedet.

Personopplysningene vi innhenter om deg inkluderer:

  • identitet (for eksempel Internett-protokolladresse);
  • enhetshendelsesinformasjon som nettlesertype, nettleserspråk, dato og klokkeslett for forespørselen din og henvisningsadresse;
  • preferanser som språkinnstillinger, nettstedsvarsler eller varsler;
  • posisjonen din;
  • hvilket innhold du ser eller sider du besøker;
  • søkforespørsler du gjør ved hjelp av vårt nettstedssøk

3. Hvordan innhenter Eurofins personopplysninger om meg?

3.1 Hvordan kontrollere informasjonskapsler?

Du kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker. Brukeren kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på ens datamaskin, og kan stille inn de fleste nettlesere for å forhindre at de plasseres. Hvis du gjør dette, kan det imidlertid hende at du må justere noen preferanser manuelt hver gang du besøker et nettsted, og det kan hende at noen tjenester og funksjoner ikke fungerer.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, web-beacons, piksler eller andre lignende teknologier og hvordan du deaktiverer dem via nettleseren din, besøk https://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies.

Du kan enkelt godta eller avvise hver av informasjonskapslene, web-beacons eller piksler på dette nettstedet ved å justere preferansene dine på den relevante lenken på hver av Eurofins nettsider med tittelen .

3.2 Vi innhenter personopplysningene dine via parametersporing

Vi bruker også skript og komponenter (f.eks. JavaScript-kode) som brukes til å generere nettsider og automatisere datamaskinprosesser. Du kan deaktivere skriptene, for eksempel JavaScript, gjennom nettleseren din (se nettleserens innstillinger).

Vi kan også bruke ETag, som er et HTTP -protokolloverskriftsfelt som hovedsakelig brukes til å validere webbuffere og tillate mer effektiv surfing. Den er også brukt til informasjonskapsel-lignende formål.

3.3 Vi samler inn personopplysningene dine via tredjeparter

Vi bruker Google Analytics tredjeparts publikumsdata som alder, kjønn og interesser for å jobbe med selskaper som samler informasjon om aktivitetene dine på nettet, for å gi annonsering målrettet mot dine interesser og preferanser. For eksempel kan du se visse annonser på dette nettstedet eller andre nettsteder fordi vi inngår avtale med Google og andre lignende selskaper for å målrette annonsene våre basert på informasjon vi eller de har samlet inn, inkludert informasjon som ble samlet inn på automatiske måter (for eksempel informasjonskapsler og web-beacons). Disse selskapene bruker også automatisert teknologi for å samle informasjon når du klikker på annonsene våre, noe som hjelper til med å spore og administrere effektiviteten av markedsføringsarbeidet vårt.

Du kan melde deg på eller velge bort den automatiske innsamlingen av informasjon fra tredjeparts annonsenettverk for å levere annonser som er skreddersydd for dine interesser, ved å besøke forbrukerens side for å velge bort selvreguleringsprinsippene for online adferdsannonsering på http://www.aboutads.info/choices/ og rediger eller velg annonseinnstillingene for Google displaynettverk på http://www.google.com/ads/preferences/. Fordi disse opt-out- og preferansekontrollsidene er spesifikke for den enkelte nettleseren som ble brukt for å besøke den, og fordi siden ikke drives av Eurofins, kan vi ikke utføre opt-ins eller opt-out på dine vegne.

4. Hvilket(e) behandlingssted(er) stoler du på for behandling av personopplysningene dine?

For å kunne bruke informasjonskapsler og behandle personopplysningene som samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler, stoler vi på ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket helt eller delvis ved å justere preferansene dine på den relevante lenken på hver av Eurofins nettsider med tittelen .

5. Hvem vil personopplysningene mine bli overført til?

Personopplysningene kan bli overført til alle Eurofins-tilknyttede selskaper (som du finner på https://www.eurofins.com/). Vi verken selger eller på annen måte avslører personopplysninger om våre besøkende på nettstedet til tredjeparter, bortsett fra som beskrevet nedenfor:

  • til pålitelige virksomheter eller personer for å behandle personopplysningene dine for oss, basert på våre instruksjoner og i samsvar med gjeldende personvernregler;
  • til tjenesteleverandører vi har beholdt for å utføre tjenester på våre vegne;
  • til selskaper, organisasjoner eller enkeltpersoner utenfor Eurofins hvis vi har en god grunn til å tro at tilgang, bruk, bevaring eller avsløring av informasjonen er rimelig nødvendig for å:
    • utføre og håndheve avtalevilkår;
    • møte enhver gjeldende lov, forskrift, juridisk prosess eller myndighetsforespørsel
    • oppdage, forhindre eller på annen måte løse svindel, sikkerhet eller tekniske problemer;
    • beskytte mot skade på rettigheter, eiendom eller sikkerhet for Eurofins, våre brukere eller publikum etter krav eller tillatelse ved lov;
  • til tilsynsmyndigheter eller politimyndigheter hvis vi i god tro mener at vi er lovpålagt å offentliggjøre dem i forbindelse med påvisning av kriminalitet, innkreving av skatter eller avgifter, for å overholde gjeldende lov eller pålegg fra en domstol i kompetent jurisdiksjon, eller i forbindelse med rettssaker;
  • til tredjeparter som en del av en fusjon, oppkjøp eller konkurs, i tilfelle vi selger eller overfører hele eller deler av vår virksomhet eller eiendeler (inkludert gjennom konkurs).

6. Vil personopplysningene mine bli overført utenfor EU?

Personopplysningene dine kan bli overført utenfor EU hvis en av mottakerne angitt ovenfor befinner seg utenfor EU, og bare til land som:

7. Hvilke rettigheter har jeg overfor personopplysningene mine?

Du har rett til å be om:

  • tilgang til personopplysningene dine,
  • rette opp personopplysningene dine;
  • begrense behandlingen av personopplysningene dine;
  • når som helst trekke tilbake samtykket ditt som forklart ovenfor;
  • slette personopplysningen dine.

Du kan sende relevant forespørsel om dette gjennom vårt dedikerte kontaktpunkt som er nevnt i denne informasjonskapsel-erklæringen. Du har også rett til å klage til den relevante nasjonale databeskyttelsesmyndigheten hvis disse rettighetene ikke overholdes. En oversikt over de nasjonale databeskyttelsesmyndighetene er tilgjengelig på følgende lenke: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

8. Lenker til andre sider

Vi tilbyr lenker til andre nettsteder for å informere og forenkle for deg. Hvis du følger slike lenker, gjelder ikke denne informasjonskapselen. Disse nettstedene kan ha sin egen personvernerklæring eller retningslinjer på plass, som vi anbefaler deg å gå gjennom hvis du besøker noen koblede nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på koblede nettsteder eller deres bruk.

9. Endringer i denne informasjonskapselen

Vi erkjenner at åpenhet er et løpende ansvar, så vi vil holde denne informasjonskapselen under jevnlig vurdering. Vi vil alltid oppdatere denne informasjonskapsel-erklæringen på nettstedet vårt, så prøv å lese eller skrive den ut når du besøker nettstedet (referansenummeret til revisjonen finner du øverst til høyre i denne informasjonskapsel-erklæringen).